WELKOM 

Short Term Rental Belgium

STR-BELGIUM

photo bruges

WIE WE ZIJN ?

STR-Belgium is een vereniging die de belangen verdedigt van professionele individuen die, voornamelijk in België, toeristen huisvesten en toeristische logies exploiteren.

 

De uitbaters die aangesloten zijn bij STR Belgium, voldoen aan verscheidene criteria van kwaliteit, veiligheid en transparantie waardoor het mogelijk wordt om een competitief en eerlijk aanbod aan te bieden op de markt voor toeristische logies in België.

durbuy ville

BRUGGE

BRUSSEL

De visie zal gericht zijn op het vinden van een optimaal evenwicht tussen de belangen van de verschillende stakeholders (burgers, politieke autoriteiten, economische spelers en toeristen – plezier en zakelijk).

STR-Belgium wil een onvermijdelijke stakeholder zijn in de reflecties die zullen leiden tot de schepping van een ambitieuze, transparante, objectieve en duurzame visie voor het toerisme, meer bepaald in een stedelijke omgeving.

DE KUST

ANTWERPEN

Met dit doeleinde kan de Vereniging, voor eigen rekening of namens haar leden, op gemeentelijk, regionaal, federaal, nationaal, Europees en, waar van toepassing, internationaal niveau:

- Een dialoog aangaan met de politieke autoriteiten (en de verschillende stakeholders in het kader van toerisme);
- Verzekeren van het communiceren van de activiteiten van de Vereniging via verschillende mediaplatformen (geschreven: flyers, websites, nieuwsbrieven, kaartjes of white papers; evenals het houden van seminaries, persconferenties, etc)
- In het algemeen, het verzekeren van het onderhouden en ontwikkelen van de activiteiten van de Vereniging.

LUIK

ARDENNEN

str-belgium

NEWS

Wilt u met ons meedoen of contact met ons opnement ?

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
Capture d’écran 2020-01-08 à 15.13.22
 STR-Belgium
Short Term Rental Belgium
Contact:
Rue du Béguinage 30
1000 Bruxelles
KBO 0736.929.784